MORE PHOTOS

Furniture for an apartment in Sarrià

 

Client: private persons

2017/ Barcelona, Spain

The furniture was built based on the design by the architect Carlos Sentmenat Bertrand from BIOHABITA. The materials selected offered a balance between environmental sustainability and cost. Therefore for the elements in the bathroom and the kitchen, we used pine plywood for the body and reused pallet wood for the doors. The finish was done in natural wax and polish. We also reused the original entrance door: we stripped off it's old coats of paint, fully repaired the rotten parts and finished it in natural wax and polish.

Do you like our work? Please spread the word!​

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Houzz - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Copyright 2019 Transfodesign. No furniture was harmed in the making